Despre noi

Societatea noastra a debutat in acest domeniu de activitate in anul 2005 si are ca principal obiectiv acela de a asigura clientilor brazi si servicii de calitate.


Brazii pe care ii oferim spre comercializare provin din Danemarca, tara cu o indelungata traditie in cresterea si selectionarea acestora.
Mentionam ca brazii nostrii nu provin din paduri ci sunt exclusiv brazi de ferma.Fermele cu care colaboram au traditie in ceea ce priveste calitatea arborilor si sunt atestate in acest sens prin sigla "Original Nordmann".
Calitatea deosebita a brazilor nostrii este data de mai multi factori, dintre care amintim: apartenenta la specii pure, diferite de cele autohtone, cresterea lor este controlata in permanenta prin tunsori specifice si alte procedee, modul de ambalare si nu in ultimul rand dar cel mai important prospetimea acestora. Rezultat al unei intregi tehnologii este produsul pe care vi-l oferim si anume bradul de Craciun ideal, cu o forma piramidala, regulata, incarcat in mod uniform cu crengi bogate, ce incanta privirea si satisface orice pretentii.